Din webbyrå i

Med flera år av erfarenhet har vi hjälpt hundratals företag med deras digitala närvaro. Vi erbjuder tjänster inom bl.a. Webbproduktion, Apputveckling, SEO och SEM. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert eller för ett gott snack.

Utvalda Kundcase

Ideal Clinic

Ideal Clinic är en av Sveriges största skönhetskliniker. Med en gemensam vision har vi kodat deras hemsida från grunden, skrivit allt text på hemsidan samt producerat all grafiskt content som finns på hemsidan. och dessutom producerat ett komplett Google Ads konto. 

Umami Sushi

Umami Sushi är en väletablerad restaurangkedja . Med över 5 olika restauranganläggningar i Stockholm är de bland Sveriges snabbast växande restaurangkedjor. Med en högklassig sushi servering behövs även en högklassig hemsida. Vi har därför bl.a. skräddarsytt deras hemsida.

Jakob Lindgren

Med hjälp av grafisk design och marknadsanalys har vi lagt upp en komplett SEO plan och dessutom producerat över 10 olika hemsidor för Advokatfirman Jakob Lindgren. Våra tjänster genererar i dagsläget över 30 klienter om månaden till advokatbyrån Jakob Lindgren.

Priser

En perfekt hemsida ska inte behöva kosta tiotals tusenlappar. På Horizon Marketing levererar vi högsta kvalitet till rimliga priser.

Med flera års erfarenhet har vi producerat flera dussin hemsidor och appar åt våra kunder. Med marknadens högsta kvalitet ser vi till att du får en komplett och skräddarsydd lösning. Hög kvalitet behöver dock inte kosta ett högt pris. Vi ser till att alltid ha rimliga och pressade priser på alla våra tjänster. Våra hemsidor startar på 9 000 kr beroende på behov och antal undersidor. Värdet på sidan är dock mycket högre då andra byråer tar minst 3 gånger så mycket för en likvärdig kvalitet. 

Kontakta oss